Attract meer dan een uitzendbureau

Attract meer dan een uitzendbureau

Terug naar overzicht

Attract meer dan een uitzendbureau

08/11/13:

Voor Attract staat persoonlijkheid op nummer één!

EDE - De afgelopen maand is er een samenwerkingsverband geweest tussen Attract uitzendbureau Ede en Studenten van de Christelijke Hogeschool Ede. Hierin hebben studenten een organisatieanalyse mogen maken waaruit geconcludeerd kan worden dat persoonlijkheid bij Attract uitzendbureau op nummer één staat. Lia Derksen- van Vreeswijk vertelt vol passie over Attract, hun manier van persoonlijk contact met klanten en bedrijven. 

Attract uitzendbureau is onderdeel van de Attract Groep, opgericht in 1998 en inmiddels een belangrijke bemiddelaar in de uitzendbranche. Attract heeft zeven vestigingen verspreid over Gelderland en Overijssel. Attract gelooft in het bouwen en onderhouden van relaties, waarbij persoonlijk contact belangrijk is. Attract wil meer dan alleen een goede match vinden tussen een opdrachtgever en een kandidaat. De opdrachtgever en kandidaten écht leren kennen staat op nummer één.

Een goede klik met bedrijven en mensen

De opdrachtgever en kandidaten leren kennen gebeurt aan de hand van uitgebreide gesprekken. Om de juiste match te vinden tussen de eigenschappen van de kandidaat en het werkveld, richt Attract zich voornamelijk op de persoonlijkheid. 
Aan de bedrijfskant is Attract meer gericht op de bedrijfscultuur. In essentie is bedrijfscultuur de manier waarop het er in een bedrijf dagelijks aan toe gaat. Het is voor Attract belangrijk om een bedrijf goed te kennen en rekening te houden met waarden, normen en rituelen. Dit om een zo goed mogelijke match te maken tussen de persoonlijkheid van de werkzoekende en het bedrijf. 
Bedrijfscultuur betekent ook het verschil tussen je thuis voelen en met tegenzin naar je werk gaan. Attract hoopt altijd een juiste keuze te maken qua match. Attract zit hier dan ook bovenop en onderhoudt de relatie met bedrijven door persoonlijk contact, mail en telefoon.

Ervaring van CHE studenten met Attract 

Onze ervaring met Attract is positief. Als wij aan Attract denken dan denken we aan een uitzendbureau dat met veel toewijding mensen helpt aan een baan. De passie springt er bij de werknemers vanaf en daar word je vrolijk van. Je wordt als het ware meegenomen in hun verhaal en wilt het ook geloven. Er werd interesse getoond in ons en daarmee het gevoel gecreëerd dat ze ons echt met de opdracht probeerden te helpen door de juiste informatie te geven. De samenwerking met Attract is voor ons leerzaam geweest en een unieke ervaring.

Bron: www.edestad.nl

Neem contact op voor meer informatie