Voor opdrachtgevers

Goed en gedreven personeel is de sleutel tot succes. Daarom biedt Attract Uitzendbureau graag de helpende hand bij het werven, selecteren en verlonen van personeel. Samen met u kijken we graag welke dienst(en) het beste aansluiten bij uw organisatie. Kijk hier voor een direct overzicht van onze uitgebreide dienstverlening!

Persoonlijk;
Omdat Attract uw wensen zo goed mogelijk in kaart wil brengen komen wij eerst persoonlijk met u kennis maken. Wat u wilt, is bepalend in onze zoektocht naar de juiste werknemer.
Het draait bij de invulling van een vacature wat ons betreft namelijk niet alleen om een functieprofiel. Bedrijfscultuur, de waarden en normen en sfeer, aspecten die specifiek bij uw organisatie horen en waarbij de ene kandidaat beter past dan de ander.

Attract werkt graag samen bij het vinden van de geschikte kandidaat!

Attract maakt het u graag gemakkelijk;
Wanneer u binnen uw organisatie een vacature heeft, kunnen wij direct een beroep doen op ons bestaande personeelsbestand in uw regio. Bovendien plaatsen wij uw vacature, geheel gratis, op onze vacaturebank en verschillende job boards. Zo bent u zelf geen kostbare tijd kwijt aan het werven en selecteren van personeel. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden die daadwerkelijk bij u aan het werk gaat, zorgen wij voor de opdrachtbevestiging en een correcte administratieve afhandeling. Zo werkt dat, bij Attract!

Attract biedt eenvoudige urenregistratie en duidelijke facturatie;
Gewerkte uren kunnen online via AttractUUR, aan ons worden doorgegeven. U voert zelf direct de uren voor de uitzendkracht in of de uitzendkracht vult zelf de gewerkte uren in via AttractUUR.
Bent u akkoord met de gewerkte uren, dan hoeft u uitsluitend uw akkoord te geven. Attract zorgt in dat geval voor een overzichtelijke factuur. 

Voor uw uitzendkracht stellen wij een loonspecificatie op. Uitzendkrachten kunnen met behulp van deze online tool hun loonspecificatie downloaden.

Betrouwbare Partner;
Voor het verlenen van kwalitatief hoogwaardige diensten gelden hoge normen. Attract uitzendbureau is dan ook ABU-lid, SFT- en NEN 4400-1 gecertificeerd en wordt daarnaast tweemaal per jaar gecontroleerd op de meest recente wet – en regelgeving. Op onze website kunt u formulieren downloaden die van belang kunnen zijn voor de samenwerking tussen Attract en uw organisatie.