Flexpoolmanagement

Flexpoolmanagement is het structureel leveren van meerdere uitzendkrachten en het permanent afstemmen van deze arbeidskrachten op de actuele arbeidsbehoefte in een organisatie. Deze specifieke, flexibele dienstverlening is ontstaan nadat wij met succes een aantal personele trajecten bij verschillende opdrachtgevers hebben begeleid. Uw flexpool is onze zorg; van het opzetten van de pool tot aan de implementatie in uw organisatie en het continu beheren ervan.

Tijdens het traject, ook wel in house management genoemd,  wordt een Attract accountspecialist aangesteld die bekend is met uw vakgebied. Deze collega zal zich inlijven in uw organisatie en door zijn nauwe samenwerking met u snel kunnen anticiperen op de actuele personeelsbehoefte in uw organisatie. Met Attract Flexpoolmanagement heeft u snel meer mensen aan het werk.

De voordelen op een rij;
Tijdsbesparing door het uit handen geven van de werving, selectie en het inplannen van flexibele arbeidskrachten.

  • De accountspecialist van Attract werkt vanuit uw bedrijf en is ingelijfd in uw organisatie;
  • 100% leveringsgarantie
  • Besparing op uw kosten voor flexibele arbeid.

Voor meer informatie over Flexpoolmanagement kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor in Ede of de voor u dichtstbijzijnde vestiging. Kijk voor de contactgegevens op onze contactpagina.