Uitzenden

U heeft te weinig mensen aan de lopende band? Op kantoor is sprake van werkachterstand door een zieke werknemer? U heeft een grote order binnengehaald? Gaat uw secretaresse met zwangerschapsverlof? Wanneer u tijdelijk, voor een korte of lange periode, extra mensen nodig heeft, dan kunt u op ons rekenen. Met meer dan vijftien jaar werkervaring op de regionale arbeidsmarkt bent u ervan verzekerd dat Attract de juiste uitzendkracht voor u vindt.

Hoe werkt het?
Wanneer u een vacature heeft maken wij in de eerste instantie altijd direct gebruik van ons bestaande personeelsbestand in uw regio. Daarnaast plaatsen wij uw vacature gratis op verschillende jobboards. Vanaf nu bent u zelf geen tijd en geld meer kwijt aan het werven en selecteren van personeel. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden die daadwerkelijk bij u aan het werk gaat, zorgen wij voor de opdrachtbevestiging en een correcte administratieve afhandeling. Van te voren leggen we uiteraard vast voor welk loon de uitzendkracht aan het werk gaat en wat het daar bijbehorende tarief is.

Het voordeel voor u is dat u geen contractuele verplichtingen heeft met de kandidaat en u kunt ten alle tijden het dienstverband eindigen met de tijdelijke werknemer.

Fasesysteem;
Een uitzendkracht begint in fase A. De uitzendovereenkomst kan op elk moment worden opgezegd en deze fase duurt 78 weken. In fase B heeft de uitzendkracht recht op een contract voor bepaalde tijd. Dit kunnen maximaal 6 contracten zijn verspreid over een periode van 4 jaar. Fase C is een contract voor onbepaalde tijd.   

Alle voordelen op een rij;

  • Uw vacature wordt kosteloos online geplaatst op verschillende  job boards;
  • Uitstekende voorselectie van geschikte kandidaten;
  • Flexibele en simpele oplossingen bij piektijden, ziekte, vakantie en verlof van eigen medewerkers;
  • Geen vaste dienstverbanden;
  • Geen ziektekosten;
  • Kosten per uur beheersbaar maken;
  • Heldere en overzichtelijke facturatie;
  • Geen werk, geen doorlopende kosten.

Voor meer informatie over uitzenden kunt u contact opnemen met de voor u dichtstbijzijnde vestiging. Kijk voor de contactgegevens op onze contactpagina.