Voor werkzoekenden

Als werkzoekende ben je bij Attract uitzendbureau aan het goede adres! In onze regio’s bieden wij werk in vast dienstverband of een tijdelijke functie, een fulltime betrekking of parttime baan. Je vindt Attract in Almelo, Apeldoorn, Ede, Enschede, Rijssen en Veenendaal, waar je van harte welkom bent voor een persoonlijke kennismaking.

Voor iedereen een geschikte vacature;
Bij Attract beschikken we dagelijks over een groot aanbod aan vacatures bij diverse werkgevers. Met de meeste van hen hebben we inmiddels een jarenlange samenwerking en regelmatig, prettig contact. We weten dan ook uit ervaring wat jij als kandidaat kunt verwachten, niet alleen functie-inhoudelijk, maar ook wat bedrijfscultuur en werksfeer betreft. Ook melden zich wekelijks nieuwe opdrachtgevers.

Ons werkaanbod varieert sterk; wij bieden vacatures in verschillende branches, bij tal van opdrachtgevers, banen die sterk variëren in taken, ervaringseisen en opleidingsniveau. Kortom, er zit altijd wel een baan bij die jou op het lijf geschreven is.

Zoek direct naar leuke vacatures in jouw regio met onze vacaturezoeker. Zo krijg je snel een overzicht van de beschikbare banen op jouw werkgebied, bij jou in de buurt en op jouw niveau.

Online inschrijven;
Heb je niet direct een passende vacature gevonden via onze vacaturezoeker? Dan kun je natuurlijk ook je gegevens bij ons achterlaten voor een open sollicitatie/inschrijving. Klik daarvoor op direct solliciteren onderaan deze pagina.

Samen met jou bepalen we dan waar we naar op zoek gaan voor je. Met jouw gerichte zoekopdracht weten we waarvoor we je meteen kunnen benaderen.

In onze zoektocht met jou naar jouw ultieme baan kun je erop rekenen dat we je graag behulpzaam zijn. Bij ons gaat het niet alleen om je CV, maar ook om jouw persoonlijkheid. Wij vinden graag de baan en werkomgeving die het beste bij jou past!