Pannendekker m/v
Enschede
40 uren
Bouw

Jij hebt geen hoogtevrees, slepen met zware materialen is geen probleem, en ook als het warm weer is steek jij de handen uit de mouwen. Ben jij een doorzetter die een ambachtelijk vak beheerst of dat juist wil leren? Dan ben jij de pannendekker die wij zoeken! Als pannendekker ben je bezig met renovatie, verbouw en nieuwbouw voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verrichten van hand- en spandiensten. Jouw werk brengt je naar diverse projecten en klanten, juist daarom begrijp jij hoe belangrijk klantvriendelijkheid is en vertegenwoordig jij het bedrijf op een positieve manier.

Bekijk vacature Vacature printen
Dakdekker m/v
Enschede
40 uren
Bouw

Lekkende daken, slechte isolatie, geluidsoverlast van buitenaf - het is allemaal verleden tijd wanneer jij als dakdekker bezig bent geweest met onze opdrachtevers. Heb jij ervaring als dakdekker of ben je van plan dit vak te leren? Ben jij handig met bitumen/of kunststof en EDPM? Dan ben jij de juiste persoon voor deze vacature.

Als dakdekker ben je bezig met onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw van daken voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Daarnaast maak je het dak schoon en inspecteer het dak op onvolkomenheden en schade. Verder breng je isolatielagen lagen aan op het dak. Als dakdekker ben je constant op verschillende locaties werkzaam - een constante uitdaging dus!

Bekijk vacature Vacature printen
Meubelstoffeerder m/v
Enschede
40 uren
Overige ...

Ben jij een creatief en vaardig meubelstoffeerder? Dan zoeken we jou! Jij weet precies hoe een pneumatisch nietmachine werkt, jij weet hoe het verspuiten van lijm gaat, en je weet hoe de verschillende stoffeerstoffen vallen. Als meubelstoffeerder ben je bezig met creatief en soms uniek vakwerk.

Als meubelstoffeerder demonteer en herstel je meubels, je knipt, stikt, en snijdt de bekleding en onderstoffering op maat. Je stoffeert de meubels en zorgt voor een net eindresultaat. Wanneer jij een meubelstuk afwerkt is deze klaar voor aflevering aan de klant. Bij onze opdrachtgever worden gebruikte en oude meubelen weer als nieuw gemaakt.

Bekijk vacature Vacature printen
Ervaren Straler/Spuiter m/v
Enschede
40 uren
Techniek

Als straler/spuiter is het belangrijk dat je de straal- en spuittechnieken uitstekend beheerst. Je weet precies hoe je een oppervlakte voorbereid en kunt ook eventuele afwijkingen en beschadigingen snel zien. We zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft, die gelijk aan de slag wil en weet waar eventuele mogelijkheden liggen.

Verder ben je in staat tot het naleven van de werkopdracht, de bijbehorende werkinstructies en het controleren van uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast wordt van je verwacht dat je bekwaam bent in het constateren van afwijkingen en beschadigingen. Onze opdrachtgever zoekt een flexibele kandidaat die er geen probleem mee heeft wanneer het niet altijd een volledige 40-urige werkweek betreft.

Bekijk vacature Vacature printen
Medewerker Vlees m/v
Omgeving ...
40 uren
Productie

Als Medewerker Vlees ben jij de ervaren kracht die kan kanten, uitbenen, vliezen en verdelen van vlees, ook als je ervaring hebt met het slachten van runderen/kalveren kun je direct als medewerker vlees aan het werk. Beheers jij deze ambachtelijke werkzaamheden, dan solliciteer snel!

De werkzaamheden bestaan uit het slachten van runderen of kalveren, uitbenen en kanten. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden laat je door middel van jouw mes de ervaring blijken en weet je moeiteloos de productie te halen.

Bekijk vacature Vacature printen
Jongeren m/v
Enschede
0 uren
Techniek

Hoewel de economie aantrekt, zitten er nog steeds veel jongeren zonder werk. Daarom zijn we op zoek naar jongeren tussen de 18 en 27 jaar, in het kader van 'Aanpak jeugdwerkloosheid' willen wij deze jongeren helpen aan een passende baan. De voornaamste werkzaamheden zijn; inpak, productie, horeca/bediening, technische werkzaamheden en alle verdere voorkomende werkzaamheden.

Bekijk vacature Vacature printen
Lassers/montage medewerkers m/v
Enschede
40 uren
Techniek

Wil jij met je technisch inzicht en kennis onderdeel uitmaken van een internationaal merk? Dan zijn wij op zoek naar jou! De werkzaamheden als lasser/montage medewerker bestaan uit het monteren, lassen en onderhouden van specialistische grote en kleine machines die in de meest uiteenlopende omstandigheden ingezet worden.

Kun jij zelfstandig van tekening lezend werken én onderdeel uit maken van een enthousiast team? Uiteraard ben je verantwoordelijk voor je eigen werkplek en gereedschap en dien je deze netjes/opgeruimd achter te laten. Kortom je bent een belangrijke schakel in het eindproduct en het uitstralen van het merk!

Bekijk vacature Vacature printen
CNC Frezer m/v
Enschede
40 uren
Techniek

Wil jij de technische schakel zijn in ambachtelijke maatwerkoplossingen? In een hypermodern machinepark werk jij van ontwerp tot eindproduct aan kwaliteitoplossingen. De werkzaamheden als CNC Frezer m/v bestaan uit; het frezen van zowel stuk als seriematige aantallen van modellen, matrijzen en gietwerk. Alle mogelijke gereedschap, machines en materialen staan tot je beschikking.

Bekijk vacature Vacature printen
Stagiair elektrotechniek m/v
Almelo
36 uren
Productie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in Twente gespecialiseerd in rotatiegietsystemen. Zij ontwerpen en produceren kunststof producten en zijn op zoek naar een gemoviteerde:

STAGIAIR(E) ELEKTROTECHNIEK m/v

Je dagelijkse activiteiten bestaan uit het meelopen met het bouwen van tools voor productie om het proces te optimaliseren of te controleren. Binnen dit bedrijf zal de stagiair(e) meedraaien op de afdeling IT software ontwikkeling en Technische
dienst waar gewerkt wordt met PLC's, sensoren, dataverwerking en aansturingen van robots.

Bekijk vacature Vacature printen
Stagiair WTB/technische ontwikkeling m/v
Almelo
36 uren
Productie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in Twente gespecialiseerd in rotatiegietsystemen. Zij ontwerpen en produceren kunststof producten en zijn op zoek naar een gemotiveerde:

STAGIAIR WTB/TECHNISCHE ONTWIKKELING m/v

Je taken bestaan uit het meelopen c.q. werken op de technische ontwikkelingsafdeling. Werken
met CAD, technische oplossingen bedenken en in de praktijk uitwerken. Dit bedrijf heeft een eigen
werkplaats met allerlei gereedschappen om ideeën werkelijkheid te laten worden.

Bekijk vacature Vacature printen
Terug naar boven