Dakdekker m/v

Publicatiedatum: 28-02-2017

Functieomschrijving

Lekkende daken, slechte isolatie, geluidsoverlast van buitenaf - het is allemaal verleden tijd wanneer jij als dakdekker bezig bent geweest met onze opdrachtevers. Heb jij ervaring als dakdekker of ben je van plan dit vak te leren? Ben jij handig met bitumen/of kunststof en EDPM? Dan ben jij de juiste persoon voor deze vacature.

Als dakdekker ben je bezig met onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw van daken voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Daarnaast maak je het dak schoon en inspecteer het dak op onvolkomenheden en schade. Verder breng je isolatielagen lagen aan op het dak. Als dakdekker ben je constant op verschillende locaties werkzaam - een constante uitdaging dus!

Gevraagd wordt

+ Relevante werkervaring;
+ Geen 9 tot 5 mentaliteit;
+ Goede communicatieve eigenschappen en klantgerichte werkhouding;
+ In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer;
+ In bezit van een VCA;
+ Fulltime en flexibel beschikbaar;
+ Kennis van Kunststof, Bitumen en EDPM.

Geboden wordt

Mocht je meer willen weten over de vacature dakdekker kun je uiteraard contact met ons opnemen op 053- 4323735 of mailen naar enschede@attract.nl.

Een uitdagende baan als dakdekker, waarbij je eventueel kans maakt op een aanstelling voor langere tijd bij goed bevallen. Heb jij ervaring als dakdekker en ben je nog op zoek naar een leuke baan? Dan ben jij de dakdekker die wij zoeken! Reageer dan snel via ons sollicitatieformulier onderaan de pagina!

Samenvatting:
Uren: 40
Locatie: Enschede
Datum: 28-02-2017
Vacature #: 001378