Ervaren koelmonteur m/v

Publicatiedatum: 21-02-2017

Functieomschrijving

ERVAREN KOELMONTEUR M/V GEZOCHT!

Voor een installatiebedrijf in de omgeving van Hengelo (OV) gespecialiseerd in koeltechniek, vriestechniek, luchttechniek en klimaatbeheersing zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en ervaren koelmonteur. Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit service, onderhoud en montage. Als koelmonteur verricht je werkzaamheden aan diverse koel- en luchtinstallaties. Hierbij houd jij je bezig met het in bedrijf stellen, preventief onderhoud en storingen opsporen en verhelpen. Je brengt rapportages uit en geeft adviezen betreffende onderhoud. Je bent veel onderweg naar klanten en voert technische werkzaamheden dus op locatie uit.

Gevraagd wordt

- Afgeronde technische opleiding op MBO niveau, aangevuld met een F-Gassen diploma;
- Minimaal 2 jaar gerichte werkervaring in de koeltechniek;
- Ervaring met storingen/storingsdiensten;
- Service- en oplossingsgericht;
- Flexibel en enthousiaste instelling;
- In het bezit van een rijbewijs B(E);
- In het bezit van een geldig VCA;
- Per direct en fulltime inzetbaar.

Geboden wordt

Een verantwoordelijke baan als koelmonteur met veel vrijheid en waar je kans maakt op een aanstelling voor langere tijd. Heb jij ervaring als koelmonteur en ben je op zoek naar een leuke baan bij een bedrijf met een plezierige werksfeer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel via ons sollicitatieformulier onderaan de pagina.
Mocht je meer willen weten over deze vacature, kun je uiteraard contact met ons opnemen op 0546-491616 of mailen naar almelo@attract.nl

Samenvatting:
Uren: 38
Locatie: Omgeving Hengelo (OV)
Datum: 21-02-2017
Vacature #: 001381