CNC Draaier/Frezer m/v

Publicatiedatum: 21-02-2017

Functieomschrijving

Als CNC draaier/frezer heeft de werkbank voor jou weinig verassingen meer, als professional kun jij zelfstandig programmeren en het hele proces zelf doorlopen. Jouw voornaamste werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig programmeren, instellen en draaien (enkele stukken en seriematig) aan de hand van een tekening of instructies.

Onze opdrachtgevers gebruiken een aantal verschillende besturingssystemen, waaronder Mazatrol, Fanuc, en Siemens. Natuurlijk draag je zorg voor kwaliteit en maatvoering van het eindproduct en zorg je voor onderhoud van draaibank en gereedschappen. Je beoordeelt zelf de geproduceerde kwaliteit en bent hiervoor direct verantwoordelijk, daarom moet je ook een gevoel van persoonlijke trots hebben voor jouw werk.

Gevraagd wordt

+ Je kunt zelfstandig programmeren;
+ Je bent kwaliteitsbewust en nauwkeurig;
+ Je hebt een technische achtergrond richting verspanen;
+ Je hebt aantoonbare ervaring als zelfstandig CNC draaier/Frezer.

Geboden wordt

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Dan kun je contact met ons opnemen op 053 432 3735 of mailen naar enschede@attract.nl.

Weet je echter al zeker dat jij de juiste persoon bent voor deze vacature en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Wacht dan niet langer en reageer onder aan de pagina!

Samenvatting:
Uren: 38
Locatie: Enschede
Datum: 21-02-2017
Vacature #: 001518