Ervaren Straler/Spuiter m/v

Publicatiedatum: 21-02-2017

Functieomschrijving

Als straler/spuiter is het belangrijk dat je de straal- en spuittechnieken uitstekend beheerst. Je weet precies hoe je een oppervlakte voorbereid en kunt ook eventuele afwijkingen en beschadigingen snel zien. We zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft, die gelijk aan de slag wil en weet waar eventuele mogelijkheden liggen.

Verder ben je in staat tot het naleven van de werkopdracht, de bijbehorende werkinstructies en het controleren van uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast wordt van je verwacht dat je bekwaam bent in het constateren van afwijkingen en beschadigingen. Onze opdrachtgever zoekt een flexibele kandidaat die er geen probleem mee heeft wanneer het niet altijd een volledige 40-urige werkweek betreft.

Gevraagd wordt

+ Relevante werkervaring als straler/spuiter is een must;
+ Je bent in bezit van rijbewijs B;
+ Je wil graag verder leren, ook nieuwe systemen zijn geen probleem;
+ Flink doorzetten is voor jou een uitdaging in plaats van een probleem.

Geboden wordt

Mocht je meer willen weten over de vacature straler/spuiter kun je uiteraard contact met ons opnemen op 053 432 3735 of mailen naar enschede@attract.nl.

Heb jij oren naar een uitdagende baan als straler/spuiter waarbij je eventueel kans maakt op een aanstelling voor langere tijd? Heb jij ervaring als straler/spuiter en ben je nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel via ons sollicitatieformulier onderaan de pagina!

Samenvatting:
Uren: 40
Locatie: Enschede
Datum: 21-02-2017
Vacature #: 001532