Lasser/pijpfitter (junior)

Publicatiedatum: 24-01-2017

Functieomschrijving

Voor een relatie in Ede zijn wij op zoek naar een lasser/pijpfitter. In de functie van gecertificeerd lasser/pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen en monteren van leidingwerk en/of onderdelen daarvan. Deze werkzaamheden verricht je aan de hand van technische tekeningen, kennis en inzicht in de situatie en materialenkennis conform de gestelde specificaties.
De werkzaamheden zijn veelal door het hele land waarbij het kan voorkomen dat je een aantal nachten in een hotel doorbrengt.
De functie houdt tevens in dat het voorkomt dat je een aantal weken per jaar in het buitenland doorbrengt, dit kan overal zijn (veelal Afrika, Amerika, Europa etc.). Je werkt dan met een team aan een groot project. Een collegiale instelling vinden wij heel belangrijk, omdat je dan langere tijd op elkaar aangewezen bent.

Gevraagd wordt

- VCA Basic, VCA vol is een pré;
- Opleiding pijpbewerking, of aantoonbaar/vergelijkbare pijpfitters ervaring;
- Lascertificaten voor Tig, elektrisch lassen van RVS en/of koolstof staal;
- Rijbewijs B.
- Minimaal 3 jaar ervaring als lasser/ pijpfitter.

Geboden wordt

Een uitdagende baan als lasser, waarbij je eventueel kans maakt op een aanstelling voor langere tijd. Ben jij nog op zoek naar een leuke baan als lasser? Reageer dan snel via ons sollicitatieformulier onderaan de pagina! Mocht je meer willen weten over de vacature, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen op 0318-613134 of mailen naar ede@attract.nl.

Samenvatting:
Uren: 40
Locatie: Ede
Datum: 24-01-2017
Vacature #: 001621