Lassers/montage medewerkers m/v

Publicatiedatum: 28-02-2017

Functieomschrijving

Wil jij met je technisch inzicht en kennis onderdeel uitmaken van een internationaal merk? Dan zijn wij op zoek naar jou! De werkzaamheden als lasser/montage medewerker bestaan uit het monteren, lassen en onderhouden van specialistische grote en kleine machines die in de meest uiteenlopende omstandigheden ingezet worden.

Kun jij zelfstandig van tekening lezend werken én onderdeel uit maken van een enthousiast team? Uiteraard ben je verantwoordelijk voor je eigen werkplek en gereedschap en dien je deze netjes/opgeruimd achter te laten. Kortom je bent een belangrijke schakel in het eindproduct en het uitstralen van het merk!

Gevraagd wordt

+ Positieve instelling/gemotiveerd;
+ Technische opleiding;
+ Nauwkeurig kunnen werken;
+ Bereid tot het werken in ploegen;
+ Afgeronde lascursussen;
+ Woonachtig in de regio Enschede.

Geboden wordt

Mocht je meer willen weten over de vacature van lasser/montage medewerker dan kun je uiteraard contact met ons opnemen op 053-4323735 of mailen naar enschede@attract.nl.

Ben jij op zoek naar een baan in een internationaal bedrijf met uitzicht op een vaste aantelling? Heb jij ervaring als lasser of montage medewerker en beschik je over een ruime technische kennis? Reageer dan snel via ons sollicitatieformulier onderaan de pagina!

Samenvatting:
Uren: 40
Locatie: Enschede
Datum: 28-02-2017
Vacature #: 001630