Projectleider

Publicatiedatum: 21-02-2017

Functieomschrijving

Ben jij iemand die projecten kan leiden van A tot Z dan zoeken wij jou!
Je deelt het project onder in verschillende fasen en bewaakt de planning. Hierbij houd je rekening met tijdsduur, budget, inzet van mensen en middelen en kwantiteit, kwaliteit en financiële opbrengst van het eindresultaat.
Je bent representatief in het vertegenwoordigen van het concern en onderhoudt een effectief netwerk van relaties gericht op het verwerven van (nieuwe) projecten. Tevens initieer en signaleer je marktkansen.
Je coacht monteurs en bent pro-actief in het uitdragen en bijdragen aan het kwaliteits- en certificeringsbeleid binnen de onderneming.
Bij de inzet van mensen stuur je eigen collega'?s of onderaannemers aan. Je verzorgt de communicatie met de verschillende betrokken partijen. Bij kritieke situaties grijp je in en zorg je voor een oplossing.

Gevraagd wordt

- We zoeken iemand die resultaatgericht en coachend sturing geeft aan de (dagelijkse) organisatie van de uit te voeren projecten en werkzaamheden (en onze bouwplaatsmedewerkers)
- Je bent snel, kundig, stressbestendig, commercieel en hebt oog voor een goedlopend proces. Je weet goed om te gaan met de vaste klantenkring en weet hoe je in een bouwteam dient te opereren.
- In je functie werk je zelfstandig, maar de communicatie met de mede-projectleiders vind je een goede aanvulling.
- Je hebt geen 9-5 mentaliteit maar wel veel passie voor wat je doet

Geboden wordt

Een uitdagende baan als Projectleider, waarbij je eventueel kans maakt op een aanstelling voor langere tijd. Heb jij ervaring als projectleider en ben je nog op zoek naar een leuke baan? Reageer dan snel via ons sollicitatieformulier onderaan de pagina!
Mocht je meer willen weten over de vacacture van projectleider, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen op 055-5789860 of mailen naar apeldoorn@attract.nl.

Samenvatting:
Uren: 40
Locatie: Apeldoorn
Datum: 21-02-2017
Vacature #: 001694