Industrieel spuiter m/v

Publicatiedatum: 21-02-2017

Functieomschrijving

Ben jij iemand die er trots op is wanneer een eindproduct netjes is afgewerkt? Vind jij het een uitdaging om bij te dragen aan de productiviteit van het bedrijf? Dan ben jij misschien wel de industrieel spuiter waar wij naar op zoek zijn. Aan de hand van werkorders voer je zelfstandig je werkzaamheden uit waarbij hoge kwaliteitsnormen centraal staan. Mede dankzij jouw inzet is het mogelijk dat de beloofde levertijd aan klanten gerealiseerd kan worden.

Je gaat werken bij een bedrijf waar de verloop erg laag is. Het is dan ook de bedoeling dat dit een baan is waar je door kunt groeien, een baan met perspectief dus!

Gevraagd wordt

+ Je kent de verschillende te gebruiken verfsoorten;
+ Je kunt goed zelfstandig werken;
+ Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als spuiter;
+ Je bent woonachtig in de omgeving Oldenzaal;
+ Je bent kwaliteitsbewust en bent trots op het afgeronde werk.

Geboden wordt

Wil je meer weten over onze vacature als industrieel spuiter? Dan kun je altijd contact met ons opnemen per e-mail (enschede@attract.nl) of via de telefoon (053 432 3735).

Ben jij een industrieel spuiter die nog een nieuwe uitdaging zoekt? Wil je bij een bedrijf werken waar het de bedoeling is dat je op vast contract gaat? Reageer dan snel op deze functie van industrieel spuiter.

Samenvatting:
Uren: 0
Locatie: Oldenzaal
Datum: 21-02-2017
Vacature #: 001739