Junior servicemonteur

Publicatiedatum: 19-02-2017

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie in de techniek? Beschik je over las-ervaring (elektrode, MIG/MAG) en houd je van werken op locatie? Dan hebben wij een functie als junior servicemonteur voor jou!

Als junior servicemonteur ben je samen met collega's verantwoordelijk voor het plaatsen, installeren en onderhouden van machines bij klanten door heel Nederland (en eventueel in Frankrijk).
Je start met een inwerktraject, waarbij je aan de slag gaat bij verschillende bedrijfsonderdelen (elektrotechniek, werktuigbouw). Ook loop je een periode mee in de werkplaats, zodat je vertrouwd raakt met de producten en processen. Vervolgens word je in overleg met je leidinggevende geplaatst op de functie die het best bij je past.

Gevraagd wordt

- Minimaal LBO-niveau;
- Ervaring in lassen, zowel elektrode als MIG/MAG;
- Bij voorkeur in bezit van VCA;
- Bereid om indien nodig te werken in verschoven diensten;
- Flexibel, leergierig, teamgericht en loyaal.

Geboden wordt

Een uitdagende baan als junior servicemonteur. Heb jij ervaring als servicemonteur of wil je dit graag leren en ben je op zoek naar een leuke baan? Reageer dan snel via ons sollicitatieformulier onderaan de pagina!
Mocht je meer willen weten over de vacacture junior servicemonteur, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen op 0318-613134 of mailen naar ede@attract.nl.

Samenvatting:
Uren: 40
Locatie: Ede
Datum: 19-02-2017
Vacature #: 001972