Teamleider Technische Dienst (dagdienst)

Publicatiedatum: 19-02-2017

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een teamleider technische dienst. In deze veelzijdige en breed technische functie fungeer je als centraal aanspreekpunt en vorm je samen met een collega de Technische Dienst waarbij je ook zelf mag sleutelen. Onze productieleiding vertrouwt op de TD voor het verrichten van preventief onderhoud van installaties en productiemachines.
Jullie hebben als eerste de handen uit de mouwen om eventuele storingen te verhelpen. Veiligheid voorop. Daarnaast verwerk je al je kennis en analyse van storingen en staat van onderhoud in het jaarplan. Daar waar nodig ben je betrokken bij investeringsvragen en leidt je projecten op het gebied van technische ontwikkelingen en aanpassingen in het machinepark. Je onderhoudt contacten met leveranciers, contractors, collega-TD'?ers van andere vestigingen, machinevoerders en de productieleiding.
Je houdt technische documentatie bij en bewaakt het bestellen van reserveonderdelen. In deze functie rapporteer je aan de Worksmanager. De functie wordt in dagdienst verricht, maar af en toe plan je omvangrijke klussen in afwijkende uren zodat jullie, samen met contractors, de grote klussen en vervangingen ongestoord kunnen uitvoeren.

De taken:
- Onderhoud aan (mechanisch en elektronisch) machinepark, zelf sleutelen dus.
- Storingen vaststellen, onderzoeken, (laten) oplossen en analyseren
- Verbeteringen realiseren aan machinepark, verbetervoorstellen initiëren.
- Kennis van machines overdragen op operators en daarmee het vergroten van onze collectieve technische kennis op de werkvloer.
- Uitvoeren van werkzaamheden, verbeteringen en modificaties.
- Bewaken van en toezien op veiligheid bij installaties volgens toewijzing NEN3140, je fungeert als VOP-er voor de vestiging Barneveld.

Gevraagd wordt

Wat wij zoeken is een veelzijdige (electro)monteur met een Mbo-opleiding aangevuld met werktuigbouwkundige kennis, zoals van tekeningen, berekeningen en specificaties. Je bent een slimme doener met een servicegerichte werkhouding en combineert accuratesse met creativiteit bij het vinden van de juiste oplossingen. Je snapt waar het over gaat en kunt dat ook overbrengen op anderen.

- Mechaniek, pneumatiek, hydrauliek, installatietechniek en aandrijftechniek.
- Analytisch vermogen
- Goede kennis van de Engelse en Duitse taal
- Pré: las, verspanning en constructie
- Bereidheid om heftruckrijbewijs te halen
- Goede kennis van Office (Outlook, Word en Excel)
- Teamspeler, samen oplossen en verbeteren
- Stressbestendigheid, overzicht bewaren en de grote lijn bewaken.

Geboden wordt

Belangstelling? Onze opdrachtgever biedt je een dynamische baan in een zelfstandige vestiging met een gezonde hands-on mentaliteit. Als je op basis van bovenstaande informatie belangstelling hebt voor de functie en je voldoet aan de gestelde criteria, dan ontvangen wij graag een uitgebreid CV en toelichting. Heb je vragen over de vacature, bel dan op 0318-613134. Je kunt je brief en CV mailen naar Ede@attract.nl.

Samenvatting:
Uren: 40
Locatie: Ede
Datum: 19-02-2017
Vacature #: 002151