Hovenier

Publicatiedatum: 19-02-2017

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever werkt in opdracht van zowel particulieren als bedrijven, maar ook voor gemeenten en overheden. In deze functie krijg je de beschikking over de modernste technieken en materialen van onze opdrachtgever. Daarnaast beschikken zij over een uitgebreid machinepark. Kortom: alle voorzieningen zijn aanwezig om het werk goed uit te kunnen voeren. In de functie van vakbekwaam hovenier ben je verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van tuinen. Voor deze functie moet je zelfstandig kunnen werken en bovenal bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken. En heb je ook nog aantoonbare werkervaring in de branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gevraagd wordt

- Goede vakkennis en kwaliteitsbewust
- Goede sociale vaardigheden
- Organisatorisch en werktechnisch inzicht
- Moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
- In bezit van een VCA certificaat

Geboden wordt

Een uitdagende baan als Hovenier, waarbij je eventueel kans maakt op een aanstelling voor langere tijd. Heb jij ervaring als hovenier en ben je nog op zoek naar een leuke baan? Reageer dan snel via ons sollicitatieformulier onderaan de pagina!
Mocht je meer willen weten over de vacacture van hovenier, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen op 055-5789860 of mailen naar apeldoorn@attract.nl.

Samenvatting:
Uren: 40
Locatie: Apeldoorn
Datum: 19-02-2017
Vacature #: 002204